به گزارش خبرنگار مهر، حسین صادق عابدین شامگاه یکشنبه در حاشیه بازدید از کارخانه ایران خودرو فارس در جمع خبرنگاران افزود: تولید خودور در این کارخانه با مشکلاتی مواجه بود که با پیگیریهای صورت گرفته امروز در هر یک ساعت، یک دستگاه خودرو در این کارخانه تولید می شود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تکمیل این کارخانه به 1.5 میلیارد تومان تسهیلات احتیاج دارد، افزود: با تزریق این مقدار تسهیلات تولید این کارخانه تا دهه فجر سال جاری به حداقل پنج دستگاه خودرو در ساعت خواهد رسید.
استاندار فارس تصریح کرد: راه اندازی فاز تولید بدنه و رنگ از جمله مراحل بعدی در این کارخانه است که بخش خصوصی باید در این زمینه وارد عمل شود.
وی با اشاره به اینکه این کارخانه در مرحله تجاری سازی قرار گرفته، گفت: با توجه به اینکه ایران خودرو در جنوب کشور سایتی ندارد، اگر کارخانه ایران خودروی فارس به ظرفیت مطلوب برسد، برای جنوب کشور و حتی کشورهای حوزه خلیج فارس می تواند ظرفیت مناسبی باشد.
صادق عابدین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت مصوبات سفر های هیئت دولت به استان فارس نیز گفت: تمام مصوبات سفرهای هیئت دولت در سامانه مربوطه وارد شده، مشکلات آنها شناسایی و برخی را پیگیری کرده ایم و آن دسته از مصوباتی که حل مشکلات آنها نیاز به تصمیم هیئت دولت دارد را در سفر چهارم بررسی خواهیم کرد.
استاندار فارس تصریح کرد: رویکرد سفر چهارم هیات دولت به فارس هم، مانند سایر استانها در راستای اجرایی کردن مصوبات سفرهای قبل است و اگر مصوبه ای داشته باشد صرفا برای اجرایی کردن مصوبات سفرهای قبل خواهد بود.
وی یادآور شد: پیشرفت مصوبات سفر هیئت دولت به فارس در دور اول بسیار خوب، دور دوم پیشرفت مصوبات نسبی بوده و در دور سوم با توجه به اینکه زمان زیادی از آن نمی گذرد حدود 45 درصد مصوبات کاملا اجرایی نشده که باید پیگیری و اجرا شود.
نظر شما